Start
Küldetésünk
Szolgáltatásaink
Az alkalmazás ismertetése
- Tanulás
- Önellenőrzés
- Vizsgázás
- Szerkesztő
- Statisztika
InformációNon scholae, sed vitae discimus. Seneca

Üdvözöljük a NetSkolában!

Már a névválasztással is jelezni szeretnénk felhasználóink felé, hogy nem csupán egy alkalmazáscsomag forgalmazásáról van szó, hanem annál jóval többről. Megalkotásakor szemünk előtt egy átfogó képzési rendszer kiépítésének víziója lebegett, amely túllép a hagyományos oktatási formák korlátain, ugyanakkor ahol teheti, szorosan együttműködik az adott célcsoport szintjének megfelelő oktatási intézményekkel – neves egyetemekkel és gimnáziumokkal.

Koncepciónk központi gondolata, hogy egyrészt a hazai és nemzetközi tudásközpontokban felhalmozott ismeretanyagot és tapasztalatot a hazai nagyközönség elé tárjuk, másrészt a vállalatoknál meglévő szaktudás elsajátítását és továbbadását - az eredmények vezetőség felé való folyamatos visszacsatolásával – a jelenleginél jóval hatékonyabbá tegyük az üzleti know-how-k és egyéb bizalmas információk legszigorúbb titoktartása mellett. Mindehhez olyan egyedülálló technikai és technológiai hátteret kínálunk, ami lehetővé teszi az idő-, hely- és esetenként pénzbeli akadályok leküzdését is.

Kiutat keres a válságból? Mi a tudás, szakismeret felől közelítve kínálunk ügyfeleinknek költséghatékony megoldást. Hiszen Ön is tudja: Scientia potentia est, vagyis a tudás hatalom.

Ha felkeltettük érdeklődését, további információkért kérjük, kövesse az alábbi hivatkozásokat:

Küldetésünk

Szolgáltatásaink

Az alkalmazás ismertetésewww.netskola.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!